User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Premium Member theMerchant's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Name
    Alan
    Location
    Pomona
    Posts
    1,201
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Neptune Apex Gone crazy

    Anyone ever have this happen?
    I got up to a silent tank... everything was turned off on the APEX.
    When I logged in to Fusion, everything that was supposed to be ON (Auto) was OFF and ports I left OFF was ON!
    Email notification was turn OFF so I never got a notification.
    Luckily my sump was able to handle the overflow from the main tank. All livestock looks OK

  2. #2
    Regulator SanClementeEric's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Name
    Eric
    Location
    Redlands
    Posts
    1,425
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yikes! Were you able to get it back on again?

    My power went out yesterday but everything looks okay but I lost my camera feed, which I think I just need to reset but which doesn't bother me anyway because it keeps getting hacked! (How's that for a run-on sentence?!)
    Member: IEMAS - LARS - MASLAC - SCRK - SCMAS
    Current 100 Gal shallow reef. New addition, coming soon: 130 Gallon shallow lagoon
    My Journey: https://www.youtube.com/channel/UCPC...leDy71yqnTs_xw

  3. #3
    Premium Member theMerchant's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Name
    Alan
    Location
    Pomona
    Posts
    1,201
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Everything turned back on normally. Weird thing was all fusion switches were 'opposite' of what they should be. Almost felt like it was done by someone..

    Sent from my SM-N910T3 using Tapatalk

  4. #4
    Contributing Member
    Join Date
    Jul 2013
    Name
    Janine/Chris
    Location
    Glendora
    Posts
    3,430
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Unplug and plug it back in should reset but thats why i will not run my return pump on my apex

    Sent from my SM-N920P using Tapatalk

  5. Likes SanClementeEric liked this post
  6. #5
    Premium Member lowbudget's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Name
    LowBaller
    Location
    los angeles
    Posts
    21,966
    Mentioned
    284 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by theMerchant View Post
    Everything turned back on normally. Weird thing was all fusion switches were 'opposite' of what they should be. Almost felt like it was done by someone..

    Sent from my SM-N910T3 using Tapatalk
    chNGE YOUR fusion login
    Quote Originally Posted by lurking View Post
    He says your pictures suck
    Quote Originally Posted by wickedfish View Post
    Yep I love big wieners just like Schnitzel

  7. #6
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2016
    Name
    Alan
    Location
    Orange County, CA, USA
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Good point :-)

    Quote Originally Posted by lowbudget View Post
    change YOUR fusion login

  8. #7
    Premium Member theMerchant's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Name
    Alan
    Location
    Pomona
    Posts
    1,201
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by lowbudget View Post
    chNGE YOUR fusion login
    Will do.



    Sent from my SM-N910T3 using Tapatalk

  9. #8
    Premium Member theMerchant's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Name
    Alan
    Location
    Pomona
    Posts
    1,201
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by janiners305 View Post
    Unplug and plug it back in should reset but thats why i will not run my return pump on my apex

    Sent from my SM-N920P using Tapatalk
    I have my return pump connected to the Apex because it can be turned off if a leak is detected

    Sent from my SM-N910T3 using Tapatalk

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •