User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Apex help

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2010
    Name
    Steve
    Location
    San Gabriel
    Posts
    958
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Apex help

    My display broke on my apex.
    I purchased an Amazon fire to use as a new display.

    The wireless connction is not working now and I'm not sure how to connect the fire to the apex and get it set up

    Can someone point me in the right direction?

    Thanks.

  2. #2
    Premium Member ndrwater's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Name
    Ben
    Location
    Anaheim
    Posts
    1,714
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try this
    240 Gal SPS dominated. Just over 3 years old, but working on it.
    Custom 100 Gal Sump. 5 Gen 3 pro's
    SRO 500 Internal Skimmer
    Jebao 4 way doser
    1 HP Chiller
    APEX controlled

  3. #3
    Contributing Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Moreno Valley
    Posts
    1,117
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hook it up to your computer and setup the WiFi access using fusion

  4. #4
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2010
    Name
    Steve
    Location
    San Gabriel
    Posts
    958
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I've been accessing it wirelessly for so long I don't know how to connect it without the display.

    I can't connect using the method in the video because the wireless isn't working

  5. #5
    Contributing Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Moreno Valley
    Posts
    1,117
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Ok plug it in via USB to the computer. Type in the ipaddress of your apex and log onto the apex then you can setup your fusion ect. If you don't know the ip address you can use the apex detector app from the neptune website to access the apex. Or you can swing by my place and borrow my apex display and configure your system

  6. #6
    Contributing Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Moreno Valley
    Posts
    1,117
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Mainly you just need to know the ip address of your apex. Rest is easy.

  7. #7
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2010
    Name
    Steve
    Location
    San Gabriel
    Posts
    958
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    The IP address that I have always used is no longer working.

    I will look for the apex detector app. I haven't heard of that before. Thx

  8. #8
    Contributing Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Moreno Valley
    Posts
    1,117
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    It might be a file that comes with the firmware. When I get home Monday morning I can send it to you if you haven't found it by then. But it'll detect your apex and give you the ip address along with the port it's using

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •