User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Apex ATO Config

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2010
    Name
    Ty
    Location
    Fontana
    Posts
    432
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Apex ATO Config

    This ATO config is driving me nuts. I have the following and it should work but it seems to always dump the entire content of my reservoir overnight. During the day it seems to be fine.

    This is what I have configured for the outlet.

    Fallback OFF
    Set OFF
    If Swx4_1 OPEN Then ON
    If Swx4_2 CLOSED Then OFF
    Defer 001:00 Then ON



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Contributing Member
    Join Date
    Dec 2013
    Name
    Adam
    Location
    Los Angeles
    Posts
    3,666
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by kain View Post
    This ATO config is driving me nuts. I have the following and it should work but it seems to always dump the entire content of my reservoir overnight. During the day it seems to be fine.

    This is what I have configured for the outlet.

    Fallback OFF
    Set OFF
    If Swx4_1 OPEN Then ON
    If Swx4_2 CLOSED Then OFF
    Defer 001:00 Then ON



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Neptune has a forum for help on Tapatalk. If you don
    More money more problems, more fish less money, no problems-ME

  3. #3
    Contributing Member
    Join Date
    Jun 2013
    Name
    Vu
    Location
    Irvine
    Posts
    2,164
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    How many switches are you using? You have no “off” for switch 1 to tell it to turn off

  4. #4
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2010
    Name
    Ty
    Location
    Fontana
    Posts
    432
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Apex ATO Config

    I didn't realize I needed a "If Swx4_1 CLOSED Then OFF" My assumption was that once the float switch became "CLOSED" it would turn off the pump. What perplexes me further is the fact that the second float switch didn't turn off the pump.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •