User Tag List

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Contributing Member
    Join Date
    Nov 2013
    Name
    jose Serrano
    Location
    Santa Ana/Tustin
    Posts
    1,657
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Issues with skimmer pump.

    Has anyone experienced this before? Bubbles are coming out the back and the pump seems to not be able to perform even at a 1/4 what it usually does. This is an ati eden pump.


  2. #2
    Premium Member reefes pieces's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Name
    Shawn
    Location
    Placentia
    Posts
    4,574
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    That doesn't look good homie.
    Professional coral killer

  3. #3
    Contributing Member
    Join Date
    Nov 2013
    Name
    jose Serrano
    Location
    Santa Ana/Tustin
    Posts
    1,657
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Its so odd, happened out of nowhere, but that's how it is. Working one second, broken the next.

  4. #4
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2016
    Name
    Alan
    Location
    Orange County, CA, USA
    Posts
    159
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    What skimmer and pump is that?

  5. #5
    Contributing Member
    Join Date
    Nov 2013
    Name
    jose Serrano
    Location
    Santa Ana/Tustin
    Posts
    1,657
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by scr_dayOne View Post
    What skimmer and pump is that?
    And ati pump for their powercone250. Made by eden

  6. #6
    Contributing Member
    Join Date
    Nov 2013
    Name
    jose Serrano
    Location
    Santa Ana/Tustin
    Posts
    1,657
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Problem fixed. Here is a perfect example of lack of participation @EyeReef

  7. #7
    Contributing Member
    Join Date
    May 2011
    Name
    Ev'e
    Location
    Riverside
    Posts
    2,951
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    How did you fix it?

  8. #8
    Contributing Member
    Join Date
    Nov 2013
    Name
    jose Serrano
    Location
    Santa Ana/Tustin
    Posts
    1,657
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by OGFrenchHorn View Post
    How did you fix it?
    The pump has an odd fail safe. A flap will turn to keep the pump from running dry, so that flipped itself, so I had to just flip it back. Ill try to find the video ati sent me. and post it.

  9. #9
    Contributing Member
    Join Date
    Nov 2013
    Name
    jose Serrano
    Location
    Santa Ana/Tustin
    Posts
    1,657
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default


  10. #10
    Contributing Member
    Join Date
    May 2011
    Name
    Ev'e
    Location
    Riverside
    Posts
    2,951
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Nice!

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk

  11. Likes joseserrano liked this post
  12. #11
    Acanaholic
    Join Date
    Mar 2009
    Name
    Jesse
    Location
    Desert Hot Springs
    Posts
    10,819
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by OGFrenchHorn View Post
    Nice!

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
    +1.....


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    J

  13. #12
    Registered Member
    Join Date
    Oct 2017
    Name
    E
    Location
    Los Angeles
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Interesting...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •