Apex won't connect to fusion

Dane

Member
Joined
Apr 13, 2019
Messages
60
Likes
9
Points
8
#1
My Apex classic won't connect to fusion. The weefee extender is working fine. I don't have a display for it. So what can I do or should I do.
 

Goober

Active member
Joined
Jan 22, 2013
Messages
1,248
Likes
14
Points
38
Location
Moreno Valley
#2
You can try going to apex.local once both devices are on the same network. If not then connect the apex to your router using a cat 5 cable and program it from there
 

bigpaul

Premium Member
Supporter
Joined
Jun 12, 2014
Messages
395
Likes
18
Points
18
Location
Riverside
#3
I have that problem everytime after a power outage. When my power comes back on I have to unplug my wifi that's connected to the Apex for a few minutes and plug it back in. It then takes several minutes for the Apex to reboot.
 

bigpaul

Premium Member
Supporter
Joined
Jun 12, 2014
Messages
395
Likes
18
Points
18
Location
Riverside
#5
What action reboots the apex
From you Apex controller:
1 Press SYSTEM- under the system menu scroll down to Net Setup and press enter.
2. Press Net Set up- scroll down to restart and press enter.
3.screen should go blank for a few minutes as the system reboots. After it is finished rebooting it should reconnect to your home router.
 
Joined
Apr 13, 2019
Messages
60
Likes
9
Points
8
#6
From you Apex controller:
1 Press SYSTEM- under the system menu scroll down to Net Setup and press enter.
2. Press Net Set up- scroll down to restart and press enter.
3.screen should go blank for a few minutes as the system reboots. After it is finished rebooting it should reconnect to your home router.
Is there anyway to do that without a display
 
Top